«

»

Nov 17 2017

Gouden jubileum bij fanfare St.-Eligius

Dit jaar is het dubbel feest bij de Koninklijke fanfare St.-Eligius uit Lommel-Werkplaatsen met een zilveren én een gouden jubileum. Tijdens het jaarlijks Ceciliafeest op 28 oktober werd bestuurslid en verantwoordelijke van de Dance Kids 2Cool Marie-Christine Luyten gehuldigd voor 25 jaar trouwe dienst bij de vereniging. En ook secretaris en ondervoorzitter Alex Willems werd gevierd. Hij is al 50 jaar actief als muzikant en helpende hand. Om hem te bedanken hadden het bestuur en de muzikanten voor een verrassing gezorgd en een muziekstuk op zijn naam laten componeren. De ‘Alex Willems Mars’ werd die avond voor het eerst gespeeld en maakt vanaf nu deel uit van het repertoire. Eeuwige roem!

gouden-jubileum-bij-fanfare-st-eligius

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/domains/kfste.be/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399