«

»

Dec 11 2018

Jos Willems in de bloemetjes gezet

jos-willems-in-de-bloemetjes-gezet

 

Tijdens het jaarlijkse Ceciliafeest van de Koninklijke Fanfare Sint Eligius uit Lommel Werkplaatsen werd Jos Willems in de bloemetjes gezet. Jos, beter bekend als “Jos Van Polleke“, kreeg het zilveren ereteken van Vlamo voor 25 jaar lidmaatschap bij de vereniging. Hij speelt als geen ander op zijn accordeon en zelfgemaakte wasplank en zorgt hiermee vaak voor een vrolijke noot tijdens de optredens van de Oelewappers. Daarnaast zorgt hij er ook mee voor dat het lokaal tip top in orde blijft en dat de muzikanten op hun wekelijkse repetitie kunnen genieten van een fris pintje. Bedankt Jos voor je inzet en op naar het volgende jubileum !


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/domains/kfste.be/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399